Trimsalon

Wij houden van kwispelende staarten en blije baasjes

Doggylicious bied een veilige en ontspannen omgeving omdat de vacht, gezondheid en het welzijn van jouw hond prioriteit #1 is.
Ik neem de tijd voor jouw hond zodat deze vrolijk, relaxt en mooi in model weer mee naar huis gaat.
Ik ben gespecialiseerd in meerdere rassen zoals de Ierse Setters, Engelse Setter, Pomeranian, Labradoodle en de Golden Retriever. En op dit moment ben ik bezig met mijn Poedel specialisatie.
Ook blijf ik altijd up-to-date door het volgen van seminars, bezoeken van vakbeurzen en hondenshows en het lezen van vakliteratuur en alles wat maar met trimmen te maken heeft. En het allerbelangrijkste: wij hebben een enorme PASSIE voor honden en voor ons vak.
Jij en je harige vriend zullen dol zijn op de nieuwe look!

.

Kloe

Uitmuntende finish

Een goed model, passend bij jouw hond en een nette afwerking is voor ons heel belangrijk. Wij blijven dan ook cursussen volgen om altijd up-to-date te blijven

 
 
 

Natuurlijke producten

De producten die wij gebruiken zijn vrij van agressieve chemicaliën zoals alcohol, parabenen, zeep, kleurstoffen en synthetische parfums.

Gratis advies

Bij elke trimbehandeling zit een gratis vachtadvies en helpen wij jou natuurlijk graag, zodat we samen jouw hond Pawfect over straat kunnen laten lopen.

Wat wij allemaal doen

De complete trimbehandeling bevat een wasbeurt met de beste producten.

Je hond krijgt het gewenste model door middel van (of een combinatie van) knippen, scheren, effileren of ontwollen. We halen de haren bij het voetkussentje weg (zodat je hond niet meer over de vloer glijdt), je hond krijgt een sanitaire trim ( schone billen en geen extra “schaamhaar”), we maken de oren schoon. (LET OP! Wij plukken de oren niet, alleen op verzoek van de DA) en we knippen en/of polijsten de nagels.

Alleen wassen en föhnen kan ook bij Rocko’s. Of het nou een grote of kleine hond is, dat maakt voor ons niks uit. Wij doen ook medicinale wassingen met shampoo van de DA.
Het wassen en föhnen kan altijd uitgebreid worden met losse add-ons zoals nagels knippen of borstelen.

Wil jij je hond tussen de trimbeurten door ook netjes houden, of heeft jouw hond geen hele trimbehandeling nodig? Dan is de mini trim ideaal voor jou. Overtollig haar bij ogen word weg geknipt, voetjes weer mooi rond gemaakt, sanitaire delen weer fris en fruitig en de nagels worden geknipt.
Wil je net een stapje extra? Upgrade dan met wassen & föhnen en/of borstelen.

Jouw kleine pup is al welkom vanaf 10 weken. Mijn puppy programma laat jou kleine pup in een aantal weken wennen aan alles wat er gebeurt in de salon. En we voeren ook een paar kleine behandelingen uit.

Lees HIER meer