×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

hamburger menu toggle icon

Bij SodaPup geloven we dat onze keuzes ons definiëren. We zijn niet alleen een bedrijf dat wordt gedreven door de bottom line. Wij doen zaken op een manier die goed is voor mensen en de planeet, en niet te vergeten voor uw hond. Wat betekent dit?

Wij zijn gespecialiseerd in innovatief, in Amerika gemaakt hondenspeelgoed voor krachtige kauwers. Al onze producten worden gemaakt in de VS, waar we de integriteit van onze materialen, ons proces en uiteindelijk onze kwaliteit kunnen garanderen. Ons speelgoed is gemaakt om lang mee te gaan, zodat uw zuurverdiende geld opgaat, zelfs als u een speelgoedvernietiger met vier poten in uw leven hebt!

Niet alle honden en niet alle hondenouders zijn hetzelfde. Bij SodaPup hebben we unieke collecties gemaakt om verschillende doelgroepen aan te spreken. Onze speelgoedmerken zijn USA-K9, Industrial Dog, Spotnik, MuttsKickButt en natuurlijk SodaPup. We hebben ook een merk voor gezonde hondensnacks gelanceerd, Dogtastic. Net als ons speelgoed worden Dogtastic traktaties in de Verenigde Staten geproduceerd van veilige en gezonde ingrediënten en ze werken perfect samen met onze traktatiespeeltjes.

WAAR SODAPUP VOOR STAAT:

DUURZAAMHEID


Duurzaamheid is ons ding. Wij zijn gespecialiseerd in innovatief speelgoed voor krachtige kauwers. We vervangen elk rubberen speeltje binnen 30 dagen als je hond het kapot maakt. Onze rubberen speeltjes zijn er in drie samenstellingen: Original voor superkauwers, Puppy voor de tere bekjes van doorkomende pups en Magnum, onze kenmerkende zwarte formule voor honden die alles kapotmaken!

Nylon speeltjes slijten door gebruik. Dit is normale slijtage. Als je hond echter een stuk van een nylon speeltje afbreekt, vervangen we het binnen 30 dagen na aankoop.

Voerproducten zoals likmatten, voerbakken en voerbakjes zijn geen kauwspeeltjes en vallen niet onder onze vervangingsgarantie.VEILIGHEID

Veiligheid is onze grootste zorg en we hebben het veiligste niet-giftige rubberen speelgoedmateriaal op de markt ontwikkeld. Het heeft niet alleen een hoge scheursterkte zodat het niet kapot kan, het is ook FDA-conform, BPA- en ftalaatvrij, voldoet aan de Prop 65-test en is milieuvriendelijk.

Ons speelgoed is ook vaatwasmachinebestendig (bovenste rek) waardoor schoonmaken eenvoudig is.AMERIKAANSE MAKELIJ

We begrijpen dat we in een wereldeconomie leven, maar we geloven ook dat als onze producten thuis gemaakt kunnen worden, we ze hier moeten produceren. Productie in het buitenland maakt gebruik van goedkope arbeidskrachten, lagere milieunormen en lakse kwaliteitscontroles. Als veteranenbedrijf geloven we in het behoud van banen in Amerika. Wij geloven dat dit leidt tot producten van hogere kwaliteit die ethisch en verantwoord worden geproduceerd.PLEZIER, EIGENZINNIGHEID, SCHOONHEID

Wij geloven in de kracht van design om ons leven te verbeteren. Wij geloven dat alledaagse voorwerpen, zoals hondenspeeltjes en hondenbakken, zowel leuk als functioneel kunnen zijn. Ze kunnen mooi en duurzaam zijn. Ze kunnen grillig en serieus zijn. Bij elk product dat we maken, zoeken we naar manieren om ze te verbeteren, zodat ze beter werken voor honden en ook een emotionele band creëren voor onze klanten. Zo hopen we vele gelukkige honden en even gelukkige klanten te creëren.IETS TERUGGEVEN

Het is een voorrecht om de "American Dream" te leven; een bedrijf opbouwen, familie, vrienden en leden van de gemeenschap in dienst hebben en een product van hoge kwaliteit maken waar we trots op zijn. We vinden dit niet vanzelfsprekend. We doen ons best om iets terug te geven aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. We doneren voornamelijk producten aan goede doelen die met honden te maken hebben, zoals asielen, Humane Societies en aan organisaties voor wetshandhaving/militairen/werkhonden via ons Rescue2-programma.DUURZAAMHEID

Naast honden zijn we ook gepassioneerd door onze planeet! Bij SodaPup richten we ons op het ontwikkelen van duurzame bedrijfspraktijken in elk onderdeel van ons bedrijf. We zijn een samenwerking aangegaan met CarbonClick, een Nieuw-Zeelands bedrijf dat het makkelijk maakt voor mensen en bedrijven om te helpen in de strijd tegen klimaatverandering.

CarbonClick ziet eruit als een groene knop bij de kassa. Als je erop klikt, wordt er een kleine bijdrage aan je winkelmandje toegevoegd waarmee je CO2-compensaties koopt. Deze compensaties verminderen de milieu-impact van de koolstofuitstoot die verband houdt met de aankoop. De compensaties van CarbonClick financieren bosherstel, het planten van bomen en projecten voor hernieuwbare energie over de hele wereld. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van de strijd tegen klimaatverandering.

We zullen onze eigen bijdragen leveren en onze praktijken ontwikkelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We hopen dat je samen met ons een duurzame toekomst creëert door te kiezen voor CarbonClick bij je aankoop.

Bij SodaPup bepalen onze keuzes ons.

De waardering van rockosplace.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon