Wij bieden een volledig scala van moderne trimtechnieken & vachtverzorging diensten.

Wij houden van kwispelende staarten en blije baasjes

Rocko’s bied een veilige en ontspannen omgeving, omdat het welzijn, de vacht en gezondheid van jouw hond bij ons prioriteit #1 is.

Wij nemen de tijd voor jouw hond zodat deze vrolijk, relaxt en mooi in model weer mee naar huis gaat.

Carmen is gespecialiseerd in meerdere rassen zoals de Ierse Setter, Pomeranian, Engelse Setter, Poedel, Doodles en de Golden Retriever. 

Wij blijven altijd up-to-date door het volgen van seminars, bezoeken van vakbeurzen en hondenshows en het lezen van vakliteratuur en alles wat maar met trimmen te maken heeft.

En het allerbelangrijkste: wij hebben een enorme PASSIE voor honden en voor dit fantastische vak.
Jij en je harige vriend zullen dol zijn op de nieuwe look!

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Wat we allemaal doen

De complete trimbehandeling bevat een wasbeurt met de beste producten. Je hond krijgt het gewenste model door middel van (of een combinatie van) knippen, scheren, effileren of ontwollen. Verder maken wij de oren schoon (let op, wij plukken ze niet uit, tenzij de DA dat adviseert), we halen de haren bij het voetkussentje weg (zodat je hond niet meer over de vloer glijdt), krijgt je hond een sanitaire trim (schone billen en geen extra “schaamhaar”) en wordende nagels geknipt en/of polijst.

Wil jij je hond tussen de trimbeurten door ook netjes houden, of heeft jouw hond geen hele trimbehandeling nodig? Dan is de mini trim ideaal voor jou. Overtollig haar bij ogen word weg geknipt, voetjes weer mooi rond gemaakt, sanitaire delen weer fris en fruitig en de nagels worden geknipt.
Wil je net een stapje extra? Upgrade dan met wassen & föhnen en/of borstelen.

Alleen wassen en föhnen kan ook bij Rocko’s. Of het nou een grote of kleine hond is, een hond met veel of weinig haar, dat maakt voor ons niks uit. Je kan bij ons ook terecht voor medicinale wassingen met shampoo van de DA.
Het wassen en föhnen kan altijd uitgebreid worden met losse add-ons zoals nagels knippen of borstelen.

Jouw kleine pup is al welkom vanaf 10 weken. Ons puppy programma laat jouw kleine pup in een aantal weken wennen aan alles wat er gebeurt in de salon. En we voeren ook een paar kleine behandelingen uit.

Onze trouwe, lieve oldtimers moeten vaak ook nog getrimd worden. En dat is niet altijd even makkelijk voor die lieve oudjes. Tijdens Old Dog Special behandelen wij de honden op een manier die echt voor hun het prettigst is. Vaak is dit toch liggend. Je ouwe vriend zal niet de schoonheidsprijs winnen, maar hij zal zich wel erg prettig voelen. En lukt het niet in 1 keer, dan gaan we gewoon een paar dagen later verder!

Is jouw hond geweigerd in een andere trimsalon omdat hij agressief is en bijt tijdens de behandeling? Of misschien gewoon extreem bang? Hyperactief? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres. In kleine stapjes gaan we zorgen dat jouw hond toch op een fijne manier getrimt kan worden.

Soms lukt het gewoon even niet om thuis te borstelen. Te druk met werk en gezin, ziekte of de hond werkt absoluut niet mee. Ook dan zijn wij er om je te helpen. Breng je hond langs als het niet lukt om wat voor reden dan ook. Want klitten kunnen we beter voorkomen dan behandelen!

Alleen nagels knippen? Glijdt je hond over je vloer, of blijft de poep hangen in de vacht? Of wil je dat je hond weer beter kan kijken? Dat kan met onze a la carte services.

Je mag hiervoor een afspraak maken, maar op maandag, dinsdag en donderdag mag je voor deze kleine behandelingen ook zo even binnen stappen met je hond.

Uitmuntende finish

Een goed model, passend bij jouw hond en een nette afwerking is voor ons heel belangrijk. wij blijven dan ook cursussen volgen om altijd up-to-date te blijven

Gratis advies

Bij elke trimbehandeling zit een gratis vachtadvies en helpen wij jou natuurlijk graag, zodat we samen jouw hond Pawfect over straat kunnen laten lopen.

Natuurlijke producten

De producten die wij gebruiken zijn vrij van agressieve chemicaliën zoals alcohol, parabenen, zeep, kleurstoffen en synthetische parfums. 

Wat anderen zeggen over Rocko's Trimsalon

Wil jij je hond ook laten behandelen bij Rocko's?
Maak dan vandaag een afspraak