×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

hamburger menu toggle icon

Verzendkosten & Levertijd

1. Bestel info
2. Verzending & kosten
3. Eigen Regio Bezorgservice
4. Afhalen in de winkel

Bestel info

Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Ook kan het wel eens voorkomen dat we een product niet op voorraad hebben. We zijn heel transparant in onze voorraden zodat je niet voor een verrassing komt te staan na de bestelling. We hebben het doel om alle bestellingen binnen 4 werkdagen bij jou te hebben bezorgd, ook als we producten moeten bestellen. 

Het lukt ons helaas niet altijd dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Voor meer info zie de pagina Bestel Informatie


Verzending en Kosten

Houd er rekening mee dat het maximale gewicht van 20 KG per pakket inclusief de verzenddoos, evt. vulmateriaal en het verpakkingsmateriaal van de producten is (ca 2 KG). Wanneer je bestelling niet in 1 pakket kan worden verzonden en er zodoende extra verzendkosten bijkomen, nemen wij ten alle tijden contact met je op voor overleg.

LET OP: diepvries producten worden niet verzonden via PostNl of DHL en kunnen allen besteld worden door klanten in een straal van 20 km rondom Eerbeek. Deze kunnen wel in de webshop besteld en betaald worden. Nadat je een bericht hebt gehad, kan je je diepvriesproducten afhalen in de winkel of wij brengen het langs via onze eigen Regiobezorging ( lees verder voor meer info )

Alle prijzen op onze webshop zijn zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland bedragen: € 5,95 voor bestellingen onder de € 59,90,-. Bestellingen boven de € 59,90,- worden gratis verzonden.

De verzendkosten voor België bedragen: € 9.95,- voor bestellingen onder de € 99,-. Bestellingen boven de € 99,- worden gratis verzonden. 

Wij verzenden met PostNL en DHL

Je pakket wordt 1 keer aangeboden op het bezorgadres. Als je niet thuis bent, dan wordt je pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Wil je dit niet, geef dit dan aan bij opmerkingen, wij noteren dit op het pakket. Indien het de bezorger niet lukt om het pakket te bezorgen, dan sturen ze het door naar een willekeurig, maar meestal dichtstbijzijnde postkantoor bij jou in de buurt. Het pakket blijft hier een week op je wachten. Indien het pakket binnen die tijd niet is opgehaald, dan wordt het retour gezonden naar ons.

Zodra de postpakketten door ons zijn afgegeven bij PostNL of DHL, zijn ze in handen van PostNL of DHL en hebben wij geen verdere invloed over de afhandeling van het pakket. Op het moment dat je pakket is ontvangen door PostNL of DHL, ontvang je de Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Handig is het om hiervoor de app van PostNL of DHL te gebruiken. Met deze app blijf je het snelst en makkelijkst op de hoogte van de status van je pakket. Besef wel dat ze het pakket vaak maximaal 7 dagen voor je vasthouden


3. Eigen Regio bezorgservice 

Als je gebruik wilt maken van onze Regio Bezorg Service ,lees dan hieronder de voorwaarden.

We bezorgen, na overleg, binnen 20 (gereden) kilometers rondom Eerbeek. We bezorgen de bestelling vanaf € 50,- In principe is de regio bezorging voor diepvries producten en zakken voer vanaf 12 kg, maar bestel je naast diepvries of brokken ook andere producten dan kunnen deze uiteraard mee bezorgt worden. Afhankelijk van het aantal gereden kilometers worden de bezorgkosten als volgt:

Binnen EerbeekGratis
Buiten Eerbeek tot 5 km€ 2,50
Buiten Eerbeek 5 - 10 km€ 3,50
Buiten Eerbeek 15 - 15 km€ 4,50
Buiten Eerbeek 15 - 20 km€ 5,50

Voorwaarden bezorgservice:

  • We bezorgen alleen binnen 20 gereden km's rondom Eerbeek
  • Vanaf een bestelbedrag van € 50,--
  • Er worden bezorg kosten in rekening gebracht, zie voor tarief tabel hierboven.
  • Na overleg wordt er een datum en tijd afgesproken.
  • Dag van bezorgen: We streven erna dezelfde dag nog te bezorgen, mits de bestelling voor 16:00 is gedaan
  • Wij bezorgen op werkdagen tot 18:00

Wil je gebruik maken van de Regio Bezorgservice, kies dan bij verzendmethode op de betaalpagina voor de optie ophalen in de winkel en zet bij de opmerkingen dat je graag Regio Bezorging wil!
Bezorgkosten kunnen contant betaald worden bij de bezorging of via een betaalverzoek. 

Uiteraard kan je je bestelling ook iedere dag afhalen tot 16.00.


4. Afhalen in de winkel

Je kan je bestelling ook bij ons afhalen nadat je de bestelling online hebt geplaatst.  Wanneer je bestelling klaar staat om afgehaald te worden ontvangt je een mail met deze bevestiging. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen door te appen naar 06 - 53915987

Mogelijkheden tot afhaal:

Maandag9:00 tot 16:00
Dinsdag9:00 tot 16:00
Woensdag9:00 tot 16:00
Donderdag10:00 tot 16:00
Vrijdag10:00 tot 16:00

Tel: 06-53915987

De waardering van rockosplace.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon