×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

hamburger menu toggle icon

Hertengeweien - Een natuurlijke, harde kauwsnack die superlang mee gaat!

Een hertengewei is een zeer hard bot dat zelden splintert en het het kan weken of maanden meegaan. Het heeft een hoog gehalte aan calcium, fosfor en mineralen, en het kauwen ervan houdt het gebit van jouw hond gezond, sterk en schoon.Een hond heeft van nature de behoefte zijn tanden ergens in te zetten. Om ergens op te kunnen kauwen. Zij houden op deze manier hun tanden en kiezen schoon, maar ook wordt tijdens het kauwen endorfine in de hersenen aangemaakt. Endorfine geeft een gevoel van rust en draagt bij aan een ontspannen hond.Hertengeweien zijn een 100% zuiver, duurzaam en puur natuurproduct zonder toevoegingen en rijk aan mineralen. Een gezonde manier om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden. Maar het werkt ook tegen stress en verveling en het merggehalte maakt het onweerstaanbaar!Alle geweien worden uit het bos geoogst tijdens het natuurlijke proces van het afwerpen van het gewei, dat één keer per jaar plaatsvindt. Doordat het een natuurproduct is kunnen de geweien nog licht naar grond ruiken en hoewel ze op maat gezaagd worden, verschillen ze allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.Rocko's Hertengeweien zijn geschikt voor honden van alle rassen en extra geschikt voor:


Jonge honden die hun tanden wisselen, omdat geweien langer meegaan dan de meeste kauwbotten.
Honden met een allergie of gevoelige spijsvertering.
Honden met overgewicht, doordat het kauwen op de geweien veel energie kost en het hongergevoel vermindert.Ingrediënten: 100% hertMaten:
S: Voor honden die minder dan 10kg wegen
M: Voor honden die tussen de 10 en 25 kg wegen
L: Voor honden die meer dan 25 kg wegenAnalytische bestanddelen:
Ruweiwit: 37%, ruw vet: 0,1%, ruwe celstof: 2%, ruwe as: 55%, vocht: 9%, calcium: 21%, fosfor: 8%, ijzer: 195 mg/kg, magnesium: 5240 mg/kgWaarom gaat het ene gewei langer mee dan het andere?In de natuur vind je onderling veel verschil in de structuur en de dichtheid van hertengeweien. Dit heeft met name te maken met wat het hert heeft gegeten en zijn lichamelijke conditie. Alle geweien die wij verkopen zijn een natuurproduct en hebben een verschillende dichtheid.
De verhouding tussen het merg (de binnenkant van het gewei) en het bot (de buitenkant van het gewei) veroorzaakt dit verschil in dichtheid. Wanneer het gewei van jouw hond een hoog gehalte aan merg heeft, is deze brosser en dus gemakkelijker te kauwen. Geweien met meer bot zijn moeilijker te kauwen.

Heb je het gevoel dat het ene gewei minder lang meegaat dan het andere? Dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om een gewei dat relatief veel merg heeft en een kleine hoeveelheid bot.

De waardering van rockosplace.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon